Skip to content

Eer en Waardeer gaat over een sterke overtuiging. Als het goed gaat met onze professionals die met onze jongeren werken, gaat het ook goed met onze jongeren. Dat is niet zo’n gekke gedachte, toch? Dat is de filosofie van Eer en Waardeer. Het is een netwerk voor professionals die met jongeren werken. Sinds 2008 is dit netwerk, voor professionals in het welzijn, onderwijs, jeugdzorg, politie e.d., in Amsterdam Nieuw-West een succesformule. In 2011 startte het netwerk ook in Amsterdam-Oost.

MASTERCLASSES

Kies uit het aanbod:

Eerste hulp bij hechting

Paulien Kuipers
16 september 2021

Er is een hele bijzondere methodiek om hechting tussen ouder en kind tot te brengen. Het sleutelbegrip is taal. Paulien Kuipers is de expert op de kracht van het woord. Zij hanteert taal als een universele kracht. Woorden zijn geladen met energie en kinderen pikken die feilloos op. Zelfs baby’s horen de betekenis van woorden als die vanuit een diepe bron gezegd worden. Het is bijzonder dat deze op het eerste oog eenvoudige bron door de hulpverlener aangesproken kan worden. Paulien hanteert de visie dat hechting tussen ouders en kinderen op deze manier verduidelijkt kan worden. Helderheid over de hechting (ook als die er niet meer is en dat helder wordt) essentieel is voor een ieder om weer verder te gaan in zijn/ haar leven.

De methodiek kan ook ingezet worden voor ouderen jongeren en volwassenen. Paulien heeft haar praktijk inmiddels omgezet in een bloeiend bedrijf en haar opleidingen zijn ondertussen opgenomen in de opleiding voor huisartsen en andere zorgverleners.

Masterclass: In één intensieve middag krijg je een masterclass van Paulien Kuipers, de ontwerpster van hechtingstaal. Aan de hand van een concrete echte casus ga je aan de slag om de kracht van taal te ervaren en toe te passen. Je krijgt ook haar boek en ander lesmateriaal.

De training is SKJ geaccrediteerd.

8 deelnemers: Omdat we het belangrijk vinden dat je veel aandacht krijgt is de groep niet groter dan 8 personen.

Datum: 16 september 2021
Tijd: 13-17 uur
Locatie: Amsterdam (ntb locatie, ovb eventuele Corona-maatregelen die noodzakelijk maken dat de training online wordt gegeven)
Investering: € 495,– ex btw

Aanmelding: klik hier
Voorwaarden: een ingevuld aanmeldformulier geldt als aanmelding.

Echte intervisie in teams

Marlies Maas Geesteranus
28 oktober 2021

Intervisie in teams, elkaar echt de waarheid zeggen, elkaar in de ogen durven kijken en kritiek delen. Vaak willen we de ander sparen en zeggen we niet wat we ervaren. Wat jammer als we zo in teams samen werken, want dan werkt het hele doel van Teams niet: Together Each Achieves More. Om die flow in teams te krijgen heb je slimme intervisie nodig, intervisie die je uitdaagt en het toch leuk en comfortabel maakt om kritiek op de ander te delen.
Marlies Maas Geesteranus is ruim 20 jaar intervisie-coach en kan als geen ander je nieuwe manier aanreiken om flow te krijgen in een belangrijk stuk van je werk. https://deintervisiecoach.nl/

Masterclass: In één intensieve middag krijg je een masterclass van Marlies Maas Geesteranus, de intervisie-coach. Aan de hand van een concrete echte casus ga je aan de slag om haar methodiek toe te passen.

8 deelnemers: Omdat we het belangrijk vinden dat je veel aandacht krijgt is de groep niet groter dan 8 personen.

Datum: 28 oktober 2021
Tijd: 13-17 uur
Locatie: Amsterdam (ntb locatie, ovb eventuele Corona-maatregelen die noodzakelijk maken dat de training online wordt gegeven)
Investering: € 495,– ex btw

Aanmelding: klik hier
Voorwaarden: een ingevuld aanmeldformulier geldt als aanmelding.

ONLINE BIJEENKOMST

Aanmelden:

Eer en Waardeer | 2024 | Contact |Privacyverklaring

Back To Top